Wat levert een bedrijfsfilm met voice-over op?

Je hebt besloten om een bedrijfsfilm te gaan maken voor je product of dienst. Dan doemt automatisch de vraag op hoeveel je wilt investeren in je bedrijfsfilm, wat is de ROI? Waarom veel merken bedrijfsfilms laten maken willen graag met je delen in dit blogartikel. Tevens ontdek je hoe je makkelijk en snel een professionele voice-over kunt boeken voor je bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilm maken voor social media

Een bedrijfsfilm maken doe je niet omdat het cool is, al is het natuurlijk wel heel vet om een mooie bedrijfsvideo over jouw bedrijf te hebben. Deze kun je meteen plaatsen op bekende social media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Maar ook Linkedin is tegenwoordig een uitstekend platform om een bedrijfsfilm te delen met je doelgroep.

Waarom bedrijfsfilms laten maken?

Met een goede bedrijfsvideo vertel je het verhaal van jouw bedrijf of organisatie op een overtuigende ‘echte’ manier. Zodat jouw merkverhaal, jouw merkboodschap, blijft hangen bij de doelgroep die je wilt. En die doelgroep, dat kunnen net zo goed klanten zijn als je eigen betrokken medewerkers. Bedrijfsfilms kunnen zelfs personeelsleden nog meer betrokken maken. Een win-win situatie dus.

Gratis of zelf bedrijfsfilm maken?

Het goedkoopst, zelfs gratis een bedrijfsvideo maken is door zelf een bedrijfsfilm te maken. Dit kan simpelweg door met je iPhone een video te maken over je merk en dit te delen op social. Dit kun je doen door technieken af te kijken van vloggers, dus het mag best een beetje rommelig opgenomen worden.

Wat is het voordeel van een goede bedrijfsvideo?

Gaat een bedrijfsvideo meer bezoekers, klanten, fans en omzet genereren?

De kans is groot dat je bedrijfsvideo veel gaat opleveren. Het echter belangrijk dat je een bedrijfsfilmpje maakt die tijdloos is en minstens enkele jaren ‘houdbaar’ blijft. Zo blijf je rendement halen uit je bedrijfsfilms.

Bedrijfsfilm voice-over boeken

De film is klaar, een stemacteur kan worden geboekt. Maar hoe? Het gaat sneller dan je denkt. Zo kun je via platforms zoals Voice-over.Agency en VoiceCowboys.nl in enkele klikken een bedrijfsfilm voice-over boeken. Je kiest een stemacteur die bij je bedrijfsfilm past, en vervolgens wordt jouw voice-over tekst binnen 24 uur aangeleverd. Professioneel en snel, net zoals je bedrijfsfilm wordt geproduceerd.